Big Brother și Stat Polițienesc în Marea Britanie

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport […]

Anglia are deja cel mai mare numar (4 milioane) de camere de supraveghere video pe cap de locuitor din întreaga lume (cam 10). Poliţia şi serviciile de informaţii inregistrează si interceptează conversaţii telefonice, corespondenţa e-mail si scrisorile a sute de mii de oameni în fiecare an, se arată într-un raport oficial, citat in ediţia de astazi a publicaţiei The Telegraph. Peste 1000 de telefoane sunt ascultate zlnic.

masons

De asemenea, în raport se mai arată ca peste o mie de operaţiuni de interceptare au fost fără rost. În unele cazuri, conversaţiile unor oameni nevinovaţi au fost ascultate din cauza unor greşeli birocratice. Actualmente legea permite oricarui sectorist sa intercepteze datele personale (telefon, email, scrisori). Nu cred ca vrei ca politistii de la sectia cea mai apropiata sa iti afle toate preferintele si intimitatile. S.R.I.-ul e mic copil fata de Noua Odine Mondiala si de statul saxon.

Deja Europa se indreapta cu pasi repezi catre chip-uri, iar tinerii in Anglia sunt indepartati cu unde sub-sonice. Acesta este motivul pentru care se orchestreaza atentate teroriste, scopul fiind acela de a lua libertatile oamenilor, pas cu pas, astfel incat oamenii sa traiasca intr-un Comunism Mondial.

SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/01/statul-politienesc-din-anglia.html

Related posts:

Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! ...
Legea Martiala instaurata in Europa: operatiuni "Steag Fals", legi Big Brother si Statul P...
Pentagonul a publicat fotografii cu abuzurile comise de militari americani in Irak si Afganistan
Suedia: După poligamie, Tinerii Frumoși și Liberi cer legalizarea incestului și a necrofiliei
Uniunea Europeană - un pas către Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Goldman Sachs - caracatița financiară a lumii
Tim R. Swartz - "Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli"
ONU admite faptul că a avut un rol în izbucnirea focarului de holeră din Haiti. Epidemia a ucis pe p...
Comunismul și Noua Ordine Mondială
A fost descoperită o bază militară secretă construită de Hitler în zona arctică
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro