Big Brother pe Facebook: Autoritatile din Romania au cerut celor de la Facebook sa li se ofere accesul la zeci de conturi sub pretextul „cercetarii penale!”

Big Brother pe Facebook: Autoritatile din Romania au cerut celor de la Facebook sa li se ofere accesul la zeci de conturi sub pretextul „cercetarii penale!” Faptul ca retelele de socializare (ex. Facebook) au devenit periculoase pentru acesti indivizi, nu mai este o noutate. Tacticile acestor indivizi care se intituleaza […]

Big Brother pe Facebook: Autoritatile din Romania au cerut celor de la Facebook sa li se ofere accesul la zeci de conturi sub pretextul „cercetarii penale!”

Faptul ca retelele de socializare (ex. Facebook) au devenit periculoase pentru acesti indivizi, nu mai este o noutate. Tacticile acestor indivizi care se intituleaza „autoritati” s-au diversificat, acestia utilizand diverse pretexte cum ar fi „cercetarea penala”.

Cu alte cuvinte „democratii” si capitalisti ai SUA-UE sunt stanjeniti de subiecte speciale sau tabu cum ar fi discutia libera despre conspiratiile evreiesti, negarea sau revizionismul cu privire la asa-zisul holocaust, vocea activistilor pentru eliberarea Palestinei si alte aspecte de acest fel.

Pentru acesti indivizi, noi suntem etichetati drept „Extrema Dreapta”, desi nici ei nu cunosc definitia clara si precisa a acestei sintagme peiorative utilizate intr-un mod cat se poate de pervers, fiind o eticheta pusa nationalistilor, de catre ei, globalistii.

Faptul ca autoritatilor le este frica de oamenii inteligenti care nu se lasa manipulati de catre ei, este un lucru minunat, caci atunci cand autoritatile se tem de cetateni, asta inseamna libertate, iar atunci cand cetatenii se tem de autoritati, asta inseamna dictatura.

illuminatifacebook facebook-is-watching-you

In continuare Romania TV scrie pe larg despre aceste cereri care pun in pericol datele confidentiale ale cetatenilor:

„Cele mai multe cereri guvernamentale au venit de la agențiile de aplicare a legii din Statele Unite. Agențiile din SUA au solicitat date de la un număr de 26.579 de conturi — reprezentând peste 60% din cererile la nivel global — de la 21.731 de conturi în a doua jumătate a anului 2014.

Franța, Germania și Marea Britanie de asemenea reprezintă un procent mare de cereri, cu mult mai mult conținut restricționat în 2015. O parte din conținutul restricționat în Germania, de exemplu, se poate referi la negarea Holocaustului, a explicat Facebook.

India și Turcia au fost responsabile pentru cea mai mare parte a conținutului șters pentru încălcarea legilor locale. India a avut 15.155 de piese de conținut restricționat — aproape triplu față de a doua jumătate a anului 2014 — în timp ce Turcia a avut 4.496, de la 3.624.

Industria internetului a împins spre o mai mare transparență cu privire la cererile de date guvernamentale, dorind să înlăture preocupări legate de implicări în vaste programe de supraveghere clandestine dezvăluite de fostul consultant al agenției americane de spionaj Edward Snowden, amintește Reuters.

„Facebook nu pune la dispoziție niciunui guvern +uși din spate+ sau acces direct la datele oamenilor”, a subliniat rețeaua socială.

Facebook, Microsoft Corp, Yahoo Inc și Alphabet Inc, fost Google, au început anul trecut să publice detalii despre numărul de cereri guvernamentale pentru date pe care le primesc, mai amintește Reuters.”[1]

Atunci cand ONG-urile lui George Soros din Romania, presa colorata politic si clasa politica ne mai intreaba, „de ce sunteti anti-SUA si anti-UE ?”, avem argumente temeinice sa le raspundem, iar aceasta informatie este unul dintre solidele argumente pe care-l vom utiliza cu prima ocazie de a ne apara libertatea de exprimare si de gandire.

SURSE

  1. http://www.romaniatv.net/facebook-anun-a-cre-terea-cererilor-guvernamentale-de-date_256363.html
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro