Atentie la confuzia dintre jidan si jidov ! Ce inseamna una si ce inseamna cealalta !

by Atentie la confuzia dintre „jidan” si „jidov” ! Ce inseamna una si ce inseamna cealalta ! 1. Termenul „jidan”, provine din limba slava si este folosit adesea pentru a descrie o persoana de origine evreiasca. A se observa ca acest termen reprezinta o fonetica deformata, dar istorica si stiintifica […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Atentie la confuzia dintre „jidan” si „jidov” !
Ce inseamna una si ce inseamna cealalta !

1. Termenul „jidan”, provine din limba slava si este folosit adesea pentru a descrie o persoana de origine evreiasca. A se observa ca acest termen reprezinta o fonetica deformata, dar istorica si stiintifica provenita din germanicul „Das Juden”. Daca vreti e o porecla, pe care khazarii ashkenazi (cei care se cred semiti) ar vrea sa n-o mai folosim. De obligat nu ne pot obliga ! Deci sa se creada „semiti” cat vor ei ! =))

2. Termenul „jidov”, este un termen arhaic, folosit din mosi-stramosi pentru a descrie uriasii arieni, care au populat spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.

Am vazut adesea ca unii folosesc, din necunostinta lingvistica, termenul „jidov” cu referire la evreu, iar asta este o greseala, ce ar trebui cunoscuta de cat mai multi pentru a se evita astfel de confuzii.

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro