Arhivele secrete ale Departamentului Zero Romania (DZR): cercetari paranormale si descoperirile unor tezaure fabuloase pe teritoriul Romaniei !

Informatiile pe care le publicam cu privire la anumite descoperiri ce au avut loc pe teritoriul Romaniei, au rolul de a atrage atentia oamenilor, insa ele fiind clasificate, exista „unda verde” doar de a se publica informatia-text, fara sa fie insotita de alte elemente empirice. Oricum, ele vor fi dezvaluite […]

Informatiile pe care le publicam cu privire la anumite descoperiri ce au avut loc pe teritoriul Romaniei, au rolul de a atrage atentia oamenilor, insa ele fiind clasificate, exista „unda verde” doar de a se publica informatia-text, fara sa fie insotita de alte elemente empirice. Oricum, ele vor fi dezvaluite la un moment dat!

Sigla negru 300x300

Zeci de ani, din 1968 si pana-n prezent, oamenii din DZR, dar si din alte structuri ale fostei Securitati, inclusiv SRI-ul actual, au fost in locuri fabuloase ale Romaniei, incat ne-ar trebui sute de pagini, doar pentru a va face un rezumat substantial pentru a intelege activitatea intreprinsa, fenomenele observate si descoperirile ce au fost facute.

Arhiva „Biroului pentru Investigatii a Fenomenului OZN” (BIFO), arhiva „Evenimentelor de tip K”, dar si arhiva „Comisiei pentru Investigarea Fenomenelor Stranii” (CIFS) reprezinta un adevarat tezaur informational. Anumiti politicieni si sefi din serviciile secrete au visat sa puna mana pe aceste arhive, pentru a le utiliza in scop propriu, scop pervers. In perioada urmatoare va vom prezenta cateva astfel de investigatii, inca de pe vremea comunismului.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro