Angela Merkel vrea sa ia locurile de munca si copiii celor care scriu mesaje anti-imigranti, dar si sa fie cenzurati de catre Facebook ! Valabil si pentru cei ce dau "share" !

Angela Merkel vrea sa ia locurile de munca si copiii celor care scriu mesaje anti-imigranti, dar si sa fie cenzurati de catre Facebook ! Valabil si pentru cei ce dau „share” ! Dupa ce i-a chemat pe imigranti catre Europa, Angela Merkel, aceasta individa cu grave probleme psihice, doreste ca, […]

Angela Merkel vrea sa ia locurile de munca si copiii celor care scriu mesaje anti-imigranti, dar si sa fie cenzurati de catre Facebook ! Valabil si pentru cei ce dau „share” !

Dupa ce i-a chemat pe imigranti catre Europa, Angela Merkel, aceasta individa cu grave probleme psihice, doreste ca, Facebook sa cenzureze mesajele anti-imigranti, iar pe langa asta copiii si locurile de munca sa le fie luate celor ce se opun venirii in masa a imigrantilor, pe care acesti indivizi ii sponsorizeaza cu bani pentru a putea ajunge aici, punand in aplicare Planul Kalergi de metisare si distrugere a natiunilor.

merkel-FB-e1443471296724

Angela Merkel a fost surprinsa de jurnalisti in timp ce discuta in soapta cu fondatorul Facebook, evreul Mark Zuckerberg, cu privire la cenzurarea celor ce posteaza mesaje anti-imigranti. Aceasta individa, prin atitudinea sa, nu va face decat sa puna paie pe foc, dand foc, la propriu, Germaniei, caci deja neonazistii NPD au iesit in strada, in numar mare, cerand demisia ei si scandand: „Putin la Berlin, Merkel in Siberia!”

Angela Merkel, in loc sa se ocupe de scandalul „Volkswagen”, care sifoneaza „precizia nemteasca” (mai bine zis evreiasca), Merkel are alte lucruri pe agenda.

De pe publicatiile Nasul TV si Flux 24 aflam mai multe:

„O decizie halucinantă a cancelarului german Angela Merkel a ieșit la iveală după ce întâmplător jurnaliștii au surprins o discuție la New York cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani.

Conform ziarului german Die Welt, șeful guvernului de la Berlin dorește să îi lase fără slujbe, dar și fără copii, pe cei care scriu pe facebook mesaje considerate radicale împotriva migranților.

Dar și cei care dau share mesajelor vor fi la fel pedepsiți.

Sentimentele politice sau religioase ale unui părinte pot avea un impact asupra copilului, explică un avocat german pentru Die Welt.

Nu este clar modul în care vor fi definite opiniile „radicale”.

Exprimarea nemulțumirii față de refugiați poate impinge lucrurile prea departe din greșeală, spune un avocat german.

Merkel a vorbit cu șeful Facebook, Mark Zuckerberg, la New York, unde se află la summitul ONU. Cererea ei a putut fi auzită într-un live transmis de la New York.

Liderul german i-a cerut Zuckerberg detalii despre acțiunea împotriva celor postează mesaje presupus rasiste pe facebook.

Lucrezi la asta?, l-a întrebat Merkel.

Yeap, a răspuns șeful FB.

Antena germană a rețelei de socializare Facebook a promis în urmă cu câteva săptămâni „noi măsuri” pentru combaterea afirmațiilor presupus rasiste proliferate pe paginile sale, pe fondul crizei imigranților, fapt ce a necesitat intervenția guvernului german.

Facebook Germania a anunțat într-un comunicat „trei noi măsuri pentru a face față rasismului pe platforma de socializare”, printre care și un parteneriat cu o organizație ce supraveghează conținuturile postărilor.

Ministrul de Justiție al Germaniei, Heiko Mass, care avut recent o întrevedere cu conducerea companiei, a precizat scopul acestei acțiuni. „Obiectivul este de a îmbunătăți gestionarea reclamațiilor (celor care se plâng de mesaje încărcate de ură sau rasiste)”, a subliniat ministrul. Trebuie să punem în funcțiune eventuale măsuri, „dacă este posibil până la sfârșitul anului”, a adăugat ministrul german.

Heiko Mass a îndemnat în ultimele zile Facebook să „facă mai mult pentru ca rețeaua să nu devină o curte de recreație pentru extrema dreaptă”.

Grupul german a amintit că șterge „tiradele încărcate de ură împotriva anumitor grupuri protejate și apelurile la violență”, însă, potrivit Berlinului, Facebook nu reacționează suficient de repede.

Pe lângă manifestații de solidaritate, sosirea în Germania, în ultimele săptămâni, a zecilor de aspiranți la azil politic este însoțită de o creștere a numărului de comentarii xenofobe pe internet.”[1][2]

Video !

SURSE

  1. http://www.nasul.tv/halucinant-merkel-vrea-sa-le-ia-slujbele-si-copiii-celor-sunt-scriu-pe-facebook-mesaje-negative-despre-migranti-ce-se-intampla-cu-cei-care-dau-share-este-noaptea-mintii-ingregistrare-uluitoa/
  2. http://www.flux24.ro/socant-video-merkel-vrea-sa-le-ia-slujbele-si-copii-celor-scriu-pe-facebook-mesaje-negative-despre-migranti-si-cei-care-dau-share-vor-fi-sanctionati-la-felinregistrare-merkel-zuckerberg/
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro