Ambasadorul SUA in Serbia ii face schizofrenici pe sarbi pentru ca se opun UE si inclina spre Rusia ! Sarbii nu trebuie sa uite bombardierele NATO din 24 martie – 10 iunie 1999, soldate cu peste 4000 de morti !

In nemernicia ce le este caracteristica, SUA (Unchiul Sam), isi da inca o data arma pe fata, de data asta, aducand o jignire sarbilor. Cel care a lansat aceasta jignire, este nimeni altul decat ambasadorul SUA in Serbia, Michael Kirby, care a afirmat despre sarbi ca, „sunt putin schizofrenici”, asta […]

In nemernicia ce le este caracteristica, SUA (Unchiul Sam), isi da inca o data arma pe fata, de data asta, aducand o jignire sarbilor. Cel care a lansat aceasta jignire, este nimeni altul decat ambasadorul SUA in Serbia, Michael Kirby, care a afirmat despre sarbi ca, „sunt putin schizofrenici”, asta pentru ca nu vor sa se lase inclusi in Marea Democratiei Occidentala din cadrul Uniunii Europene.

Un-ambasador-american-îi-înfurie-pe-sârbi.Sunt-puţin-schizofrenici

Mai multe aflam de pe Active News:

„Un oficial american îi înfurie pe sârbi. Ambasadorul american în această ţară, Michael Kirby, a spus despre sârbi că sunt „puţin schizofrenici” pentru că tot pendulează între Occident şi Rusia, conform digi24.ro.

„Vucici (premierul sârb Aleksandar Vucici, n.r.) încearcă să vă conducă spre Uniunea Europeană, dar sârbii sunt puţin schizofrenici. Inima lor îi îndeamnă către Est, dar în acelaşi timp mintea îi îndreaptă către Vest”, a spus ambasadorul Statelor Unite în Serbia.

„Există confuzie în privinţa acestei alegeri. Veţi continua să aveţi prieteni atât în Est, cât şi în Vest, aveţi un prieten în SUA, şi în Rusia aveţi unul. Totuşi, aici nu este vorba despre prieteni, ci despre interesele Serbiei. Trebuie să implementaţi reforme pentru a vă apropia de Uniunea Europeană. Restul sunt alegeri false”, a adăugat diplomatul.”[1]

In urma bombardamentelor NATO asupra Kosovo din 24 martie – 10 iunie 1999, in ziua de Pasti, americanii, in cinismul lor caracteristic au scris pe bombe „Happy Easter” ! Cinism, sadism, satanism, sunt foarte multe cuvinte pentru a-i caracteriza pe acesti teroristi ai „democratiei”.

SURSE

1. http://activenews.ro/un-ambasador-american-ii-infurie-pe-sarbi-sunt-putin-schizofrenici_1895087.html

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro