Adrian Streinu-Cercel incearca sa ne minta cu virusul Ebola care ar putea aparea in Romania ! Tot el ne-a mintit in 2010 ca actorul Toni Tecuceanu ar fi murit de "gripa porcina" !

by Adrian Streinu-Cercel, cel care este manager la Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti, a declarat pentru cei de la Digi24 ca, „Ebola este un pericol real si exista un risc potential de a ajunge si in Romania”, asa cum veti vedea mai jos: „Adrian Streinu-Cercel, managerul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Adrian Streinu-Cercel, cel care este manager la Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti, a declarat pentru cei de la Digi24 ca, „Ebola este un pericol real si exista un risc potential de a ajunge si in Romania”, asa cum veti vedea mai jos:

Adrian Streinu-Cercel mincinos

„Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, a declarat pentru Digi 24 că Ebola este un real pericol şi există un risc potenţial să ajungă şi în România. În prezent, se pregătește amenajarea unui spital mobil care va fi operațional în două săptămâni.

„Fără simptome, pacientul este monitorizat foarte atent 21 de zile de la întoarcerea în ţară. Dacă are cel mai mic simptom – febră, greaţă, vărsături -, atunci el este internat și izolat. În aeroporturi deja există fluturași și persoanele care intră în țară primesc acest fluturaș și au recomandarea să sune la 112 pentru informații”, a spus Adrian Streinu-Cercel, în direct la Digi24.

„O persoană care transmite această boală cu bună știință este pasibilă de închisoare de până la doi ani și cu amendă penală”, a mai spus el.

Streinu-Cercel a mai spus că institutul are o aripă destinată potențialilor pacienți, iar locul unde ar urma să fie spitalizați aceștia este separat de celelalte circuite din spital.

„Din păcate avem niște experiențe care nu ne lasă să dormim foarte liniștiți, peste 400 de cadre medicale s-au îmbolnăvit și 232 au decedat. Ne-am ridicat problema cum a fost posibil și am început să facem exerciții cu personalul, de îmbrăcat și dezbrăcat. Riscul e mai mare când personalul dezbracă echipamentul de protecție”, a mai spus medicul.

Managerul de la Matei Balș a mai spus că se pregătește amenajarea unui spital mobil care va fi operațional în două săptămâni și va fi deservit de personal medical de la institut și de la Spitalul Universitar.

„Trebuie făcut un efort concentrat pentru a stăpâni valul epidemic din zonele și țările africane lovite de Ebola. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, ne așteptăm la o răspândire a bolii pe întreg continentul african, iar apoi pe celalalte continente, virusul nu ține cont de granițe”, a spus el.

În ceea ce privește România, „suntem pregătiți atât cât poate fi pregătită orice țară de pe această planetă în contextul acestui tip de infecție”, a mai spune Adrian Streinu-Cercel.

Combaterea Ebola va fi inclusă în programele naţionale de sănătate, conform unui proiect de hotărâre de guvern pus în dezbatere publică de Ministerul Sănătăţii (MS).

De asemenea, un container special pentru izolarea bolnavilor a fost amenajat deja în Oradea, în condițiile în care, în această perioadă, peste o sută de studenţi străini care studiază în oraș se întorc pentru reluarea cursurilor.”[1]

Adrian Streinu-Cercel a mintit o Romanie intreaga ca actorul Toni Tecuceanu ar fi murit din cauza gripei porcine !

La data de 5 decembrie 2010, actorul de comedie, Toni Tecuceanu a murit la spitalul Matei Bals din Bucuresti, dupa ce intreaga mass-medie masonica din Romania, alaturi de multi medici spuneau ca “este o victime a gripei porcine si ca trebuie sa ne vaccinam”. La scurt timp, pe 9 februarie 2010 s-a primit verdictul din cauza careia a murit Tecuceanu.

Hai sa vedem cat de “bolnav” de “gripa porcina” era el?

De pe site-ul de stiri, realitatea.net, aflam ca pe data de 9 februarie 2010, la aproape doua luni, de la moartea sa, familia a primit verdictul medical si de vina nu a fost gripa porcina, ci o bacterie acinetobacter, contractata dintr-un aparat de ventilatie de la sectia de Terapie Intensiva:

“În certificatul medico-legal este confirmat gripă A/H1N1, dar printre altele şi faptul că fratele meu a luat de la aparate acinetobacter. E vorba de o bacterie, nu ştiu cât de puternică este ea, nu ştiu nici dacă ea este cea care până la urmă a cauzat decesul, dar este clar că afirmaţiile pe care eu le-am făcut când am spus că fratele meu a luat ceva de la aparate, eu ştiam de un virus, mă rog, s-a demonstrat că e o bacterie… până la urmă eu am spus adevărul” a declarat Paul Tecuceanu, fratele actorului.

Paul Tecuceanu intenţionează să trimită o scrisoare  şi la Colegiul Medicilor, în care va solicita eliberarea unei copii a dosarului medical complet al fratelui său.

El a spus că îşi doreşte ca cei din spital să plătească pentru fapta lor. “Urmează să mă văd cu un avocat. Apoi voi şti dacă merg sau nu mai departe”, a declarat Paul Tecuceanu, citat de ediţia electronică a adevărul.

Iniţial, medicii de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş au refuzat eliberarea dosarului medical al actorului către familia acestuia. La vremea respectivă, doctorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a motivat refuzul prin faptul că actele reprezintă documente medico-legale şi, în conformitate cu Legea privind drepturile pacientului, acestea nu pot fi eliberate decât la solicitarea expresă a organelor abilitate.”[2]

Mai multe pe larg puteti sa cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/cazul-toni-tecuceanu-cum-presa-a-manipulat-o-tara-intreaga-sa-se-vaccineze-impotriva-gripei-porcine.

Mai multe despre vaccinurile contaminate de la Institutul Cantacuzino cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/vaccinuri-contaminate-in-romania-produse-de-catre-institutul-cantacuzino-totul-pentru-reducerea-populatiei-un-plan-al-iluminatilor.

SURSE

1. http://www.romanialibera.ro/societate/sanatate/adrian-streinu-cercel–virusul-nu-tine-cont-de-granite–suntem-pregatiti-atat-cat-poate-fi-pregatita-orice-tara-de-pe-aceasta-planeta-353024?c=q2561

2. http://www.realitatea.net/toni-tecuceanu-a-murit-din-cauza-unei-bacterii-luate-din-spital_699233.html

Citiți si...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Departamentul Zamolxe România (DZR)

Despre Departamentul Zamolxe România (DZR)

Departamentul Zamolxe România (DZR) - Conspirații, Mistere, Paranormal, Extraterestri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dzr.org.ro